Winactie

Wat leuk dat je naar de Health Business Week gaat! Wist je dat Studelta hier ook aanwezig is? Wij staan 14 februari van 16:00 tot 18:00 op de netwerkborrel om met jou in gesprek te gaan en 19 februari om 10:00 geven wij een workshop personal branding!

Maar eerst, jij bent hier natuurlijk voor de srprs.me bon t.w.v. €200! Je bent al goed op weg, laat je naam en e-mailadres hieronder achter. Wij maken 19 februari de winnaar bekend. Vergeet hiervoor niet de Facebookpagina van Studelta en HBW te liken en in de gaten te houden!

Heb je gewonnen? Dan nemen wij ook contact met je op via e-mail.

Algemene voorwaarden

Deelname staat open voor personen, woonachtig in Nederland of België, die bij deelname minstens 16 jaar of ouder zijn. Deelname aan de winactie is uitgesloten voor eenieder die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij de organisatie of een van de partners van de winactie. De deelnemer van het spel is de persoon die is gebonden aan het e-mailadres welke is gebruikt voor het registreren om deel te kunnen nemen aan de winactie. Tevens, om deel te kunnen nemen aan de winactie, is de persoon ingeschreven voor de Health Business Week 2019, en heeft de persoon de Instagram en Facebook van Health Business Week en Studelta geliked. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. De deelnemer garandeert tevens dat hij/zij de gegevens naar waarheid en volledig invult. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar.

Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Studelta gerechtigd een andere winnaar te trekken.

De organisatie is te allen tijde gemachtigd om tussentijds naar behoefte en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen bekend worden gemaakt op de internetsite.

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.