Winactie

Wat leuk dat je ons kan helpen met onze zoektocht naar onze nieuwe collega voor de functie als Account Manager Non-Profit! Wij zoeken iemand die commercieel aan de slag is en tegelijkertijd maatschappelijk betrokken organisaties écht een stapje verder kan helpen in hun personeelsplanning. 

Maar eerst, jij bent hier natuurlijk voor de srprs.me bon t.w.v. €250! Je bent al goed op weg, stuur jouw naam en e-mailadres plus het CV van degene die jij bij ons aandraagt naar Talitha op Talitha@studelta.nl. Wij maken na 5 maart de winnaar bekend. Vergeet hiervoor niet de Facebook-, LinkedIn- en Instagrampagina van Studelta in de gaten te houden!

Heb je gewonnen? Dan nemen wij ook contact met je op via e-mail.

Algemene voorwaarden

Deelname staat open voor personen, woonachtig in Nederland of België, die bij deelname minstens 16 jaar of ouder zijn. Deelname aan de winactie is uitgesloten voor eenieder die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij de organisatie van de winactie. De deelnemer van de actie is de persoon die is gebonden aan het e-mailadres welke is gebruikt voor het registreren om deel te kunnen nemen aan de winactie. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. De deelnemer garandeert tevens dat hij/zij de gegevens naar waarheid en volledig invult. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De deelnemer geeft toestemming om genoemd te worden in de social media posts ter bekendmaking van de winnaar op de bedrijfspagina's van Studelta.

De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Studelta gerechtigd een andere winnaar te trekken. 

De organisatie is te allen tijde gemachtigd om tussentijds naar behoefte en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen bekend worden gemaakt op de internetsite. 

Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.