giftcard_srprsme.jpg

Hoi avonturier! Kom jij naar de Utrechtse Carrièredagen?
Dan maak je kans op een verrassingstrip met SRPRS.me!


Hoe werkt het?

Studelta staat op de Utrechtse Carrièredagen met een eigen stand waar we graag met je in gesprek gaan over wat Studelta voor jou kan betekenen. Zo kunnen we jou verder helpen met je carrière. Kom jij ook? Schrijf je dan op deze pagina in en maak kans een cadeaubon van SRPRS.me, een reisorganisatie die verrassingsreizen organiseert. Waar de reis naartoe gaat, daar kom je pas op het vliegveld achter. Avontuurlijker wordt het niet! Er wordt 1 cadeaubon t.w.v. 200 euro verloot.

Voorwaarden

  1. Je dient ingeschreven te zijn voor de Utrechtse Carrièredagen.

  2. Je dient op www.studelta.nl/winactie je voor- en achternaam, geboortedatum, e-mailadres en studie in te vullen.

  3. Door middel van een webtool (Random Name Picker) wordt de winnaar bepaald

  4. De Commissie Utrechtse Carrièredagen controleert o.b.v. persoonsgegevens en inschrijfnummer of de gekozen winnaar ook daadwerkelijk ingeschreven staat.

  5. Bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden in de week na de Utrechtse Carrièredagen 2018.

  6. Na bekendmaking van de winnaar zal Studelta per mail contact opnemen met de winnaar. Deze zal binnen een week moeten reageren om aanspraak te maken op de prijs.

  7. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd

  8. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

  9. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar info@studelta.nl. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. De aanbieder zal zo spoedig mogelijk reageren.