Vernieuwend | Creatief | Authentiek

Hoi, verkenner! Jij hebt honger naar het onbekende. Je gaat graag op ontdekkingstocht, liefst buiten de gebaande paden. Dat maakt je een creatief, onconventioneel en een originele denker. Omdat je daarnaast altijd je nieuwsgierige zelf bent weet je mensen snel voor je te winnen. En dankzij je enthousiasme weet je anderen te inspireren. Maar ga je niet te snel? Door anderen mee te nemen kunnen jullie samen op avontuur.

Wat voor omgeving past het best bij jou?
De verkenner werkt het liefst in een platte maar inspirerende organisatie met veel vrijheid. Een organisatie waar sleur buiten de deur wordt gehouden en afwisseling de norm is. Met micromanagement en kaders heeft de verkenner niet zoveel. Wel met zelf verantwoordelijkheid pakken en kansen creëren. Als er iets gepland of georganiseerd moet worden staat de verkenner vooraan, vaak met gedurfde ideeën en originele invalshoeken.
Durf jij een pionier te zijn?

Durf jij een pionier te zijn?

Vroeger waren pioniers ontdekkingsreizigers, avonturiers die letterlijk nieuwe en onbekende omgevingen opzochten. Nu zijn het avonturiers die zichzelf ontdekken, organisaties vernieuwen en ze in beweging krijgen. Die zichzelf continu blijven ontwikkelen. Het werk van pioniers is belangrijk, omdat anderen erop kunnen voortbouwen. Maar het vraagt ook lef en maakt kwetsbaar. Durf jij een pionier te zijn?

Sluit je aan bij Studelta