Transparant | Invloedrijk | Resultaatgericht

Hoi, regisseur! Jij stippelt graag de route naar de eindbestemming uit, en zorgt ervoor dat anderen met je meereizen. Het helpt daarbij enorm dat je goed aanvoelt wat anderen nodig hebben en daarop weet in te spelen. Als het nodig is om het doel te bereiken ben je niet bang om knopen door te hakken. Je bent communicatief sterk en kan anderen overtuigen, maar zorg je ervoor dat je niet te direct bent? Je wilt onderweg niemand kwijtraken.

Wat voor omgeving past het best bij jou?
De regisseur werkt graag in een organisatie waar duidelijk is wie welke verantwoordelijkheden heeft. Binnen een team krijgt de regisseur graag de ruimte om richting te geven aan gestelde doelen. Daarnaast is de regisseur de spil met de buitenwereld die verschillende partijen aan zich weet te binden. Samen met anderen zorgt de regisseur ervoor dat het doel wordt behaald en het resultaat kwalitatief top is.
Durf jij een pionier te zijn?

Durf jij een pionier te zijn?

Vroeger waren pioniers ontdekkingsreizigers, avonturiers die letterlijk nieuwe en onbekende omgevingen opzochten. Nu zijn het avonturiers die zichzelf ontdekken, organisaties vernieuwen en ze in beweging krijgen. Die zichzelf continu blijven ontwikkelen. Het werk van pioniers is belangrijk, omdat anderen erop kunnen voortbouwen. Maar het vraagt ook lef en maakt kwetsbaar. Durf jij een pionier te zijn?

Sluit je aan bij Studelta