Samenwerkend | Flexibel | Behulpzaam

Hoi, coördinator! Wat ben jij een teamplayer. Ja, jij vindt het belangrijk om aan te komen op de eindbestemming. Maar misschien nog wel belangrijker om daar samen met het team te komen. En het liefst ook nog in een leuke sfeer. Jij zet mensen op de eerste plek. Daarbij helpt het enorm dat je anderen heel goed aanvoelt, je kunt aanpassen en heel behulpzaam bent. Maar denk je ook aan jezelf? Zo blijf jij ook aan boord.

Wat voor omgeving werk jij het liefst?
De coördinator is een sfeergevoelige teamplayer en werkt het liefst in een informele organisatie. Als er ook ruimte is voor persoonlijke gesprekken en coaching komt de coördinator tot bloei. Om te voorkomen dat de coördinator te snel te veel dingen naar zich toetrekt is het fijn als binnen een team de rollen helder zijn verdeeld. Is dat het geval? Dan zorgt de coördinator ervoor dat er binnen het team optimaal wordt samengewerkt.
Durf jij een pionier te zijn?

Durf jij een pionier te zijn?

Vroeger waren pioniers ontdekkingsreizigers, avonturiers die letterlijk nieuwe en onbekende omgevingen opzochten. Nu zijn het avonturiers die zichzelf ontdekken, organisaties vernieuwen en ze in beweging krijgen. Die zichzelf continu blijven ontwikkelen. Het werk van pioniers is belangrijk, omdat anderen erop kunnen voortbouwen. Maar het vraagt ook lef en maakt kwetsbaar. Durf jij een pionier te zijn?

Sluit je aan bij Studelta