Autonoom | Gestructureerd | Kwaliteitsgericht

Hoi, analyticus! Jij houdt je graag bezig met het proces, maar verliest de bestemming niet uit het oog. Hoe doen we wat we doen en is dat logisch? Daarbij komt het ontzettend goed van pas dat je graag observeert en een kei bent in analyseren. Laat het maar aan jou over om de hoofd- van de bijzaken te scheiden. Je kunt goed plannen en wilt altijd een perfect product afleveren. Vergeet je niet af en toe ook hulp te vragen? Zo varen we samen naar onze bestemming.

Wat voor omgeving past het best bij jou?
De analyticus kan zowel uit de voeten in een hiërarchische als in een platte organisatie. Als de doelen maar bekend zijn, de kaders duidelijk en de verwachtingen helder. De analyticus is autonoom en laat zich niet zo snel meeslepen door anderen. Werkt ook het liefst zelfstandig, maar heeft het wel nodig om zo nu en dan te horen of het goed gaat. De analyticus is namelijk nogal perfectionistisch.
Durf jij een pionier te zijn?

Durf jij een pionier te zijn?

Vroeger waren pioniers ontdekkingsreizigers, avonturiers die letterlijk nieuwe en onbekende omgevingen opzochten. Nu zijn het avonturiers die zichzelf ontdekken, organisaties vernieuwen en ze in beweging krijgen. Die zichzelf continu blijven ontwikkelen. Het werk van pioniers is belangrijk, omdat anderen erop kunnen voortbouwen. Maar het vraagt ook lef en maakt kwetsbaar. Durf jij een pionier te zijn?

Sluit je aan bij Studelta