Waarom werken bij Studelta?

Omdat wij jou motiveren om het beste uit jezelf te halen. Wij altijd op zoek zijn naar nieuwsgierige, ambitieuze mensen met ondernemingszin. En ervoor zorgen dat dit ondernemersschap eruit komt. We vinden het belangrijk dat je werkt doet wat bij jou past en dat je groeit.

Bij Studelta maken we samen fouten, leren we van elkaar, krijg je vrijheid en kaders tegelijk. En ja, een beetje competitie op de werkvloer mag zeker ook. Alleen door het stellen van realistische doelen én met oog voor jouw werkgeluk. Prestatie is belangrijk, maar plezier en ontwikkeling zeker ook. 

Vind jij bovenstaande bij jou passen? En vind je het dan ook leuk om bij een arbeidsbemiddelaar met een idealistische inslag te werken? Wij geloven namelijk écht in de veranderkracht van hoogopgeleide starters bij overheid, zorgorganisaties en in het onderwijs. Wij willen deze sectoren een beetje opschudden en starters ontwikkelen en begeleiden in hun eerste werkjaren. 

Klinkt allemaal mooi natuurlijk, Wil je eens langskomen om te onderzoeken of het klopt :), er staat altijd een lekker kopje koffie voor je klaar! (thee mag natuurlijk ook) 

Werken bij Studelta

Sourcer bij Studelta

Sourcer bij Studelta
Vind de beste pioniers voor onze maatschappelijk betrokken opdrachtgevers door slim gebruik van de juiste tech tools!

HR Medewerker Studelta

HR Medewerker Studelta
Ondersteun ons team en bijt je vast in verschillende HR-gerelateerde opdrachten!

 
ZZP of Interim Sourcer bij Studelta

ZZP of Interim Sourcer bij Studelta
Til ons recruitment team naar een hoger niveau door jouw vakkennis en slim gebruik van de juiste tech tools!

 

Wat drijft ons?

Lef

Lef
Ga jij graag nieuwe avonturen aan? Daag je jezelf uit door buiten je comfort-zone te treden? Stof je stoute schoenen maar alvast af, want bij Studelta trek je ze net wat vaker uit de kast!

Nieuwsgierig
Nieuwsgierig
Stel jij graag vragen om te snappen waarom de dingen zijn zoals ze zijn? Ben je altijd benieuwd naar de persoon tegenover jou? Top! Wij houden van nieuwsgierige types!
Groei
Groei
Reken maar dat je je bij Studelta zowel persoonlijk als vakinhoudelijk ontwikkelt. Dit betekent dat je ook fouten zult (moeten) maken. Hoe fijn is het als je weet dat dat ok is, als je er maar van leert?!
Vertrouwen
Vertrouwen
Werken vanuit vertrouwen, zelf onderzoeken en ... Bij ons krijg je het vertrouwen en denken we met jou mee als je er niet uitkomt.
Plezier

Plezier
Natuurlijk willen we allemaal resultaten, maar die doen er niet toe als je geen plezier beleeft. Bij ons ken je collega's echt, houden we van lachen en een feestje op z'n tijd. 

Wat drijft jou?
Wat drijft jou?
Als je bij ons komt werken kies je jouw eigen kernwaarde. Denk er alvast over na, welk woord omschrijft jou het best?

Dit zijn jouw nieuwe collega's

Enthousiast? Zo bereid je je voor!

Lorem ipsum

5 geboden voor jouw perfecte baan

Je bent pas echt gelukkig in je werk als jouw persoonlijkheid past bij de organisatie waar je werkt. Eens toch? Maar hoe bepaal je dit eigenlijk? Stap 1 is zelfkennis. Weet jij wie jij bent en wat je belangrijk vindt? Vervolgens moet je dit nog onder woorden kunnen brengen. Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Klik dan hier om deze blog te lezen.
Lorem ipsum

Stel jezelf deze 10 vragen

Sollicitatiegesprekken zijn leuk! Echt waar. Zeker als de vragen die gesteld worden je prikkelen of aan het denken zetten. Het is wel zo fijn als je vervolgens een 'mooi' antwoord kan geven over jouw drijfveren en ambitie. Een goede voorbereiding is dus echt het halve werk. Klik hier om je creatieve brein aan het werk te zetten!