Netwerkdag

Tijdens de Netwerkdag komen alle pioniers van toen en nu samen om elkaar te leren kennen, hun netwerk te vergroten en hun ervaringen te delen. De dag biedt nieuwe perspectieven en ideeën om pioniers te helpen in hun rol.

Allerlei ervaringen en uitdagingen worden met elkaar uitgewisseld, waardoor je inzichten krijgt, waar je misschien eerder niet aan had gedacht. Of worden je eigen inzichten bevestigd door anderen. En nog mooier, bied je jouw inzichten aan anderen waar zij weer mee verder kunnen. Wat het ook is. Je staat er niet alleen voor. Samen bereik je meer.

Blijf op de hoogte van allerlei ontwikkelingen op thema’s die jou en je mede-pioniers aangaan. Zo hebben we in het verleden aandacht gegeven aan o.a.;

Waarom wil je komen?

Iedereen raakt wel eens verstrikt in een sleur; in zijn of haar professionele dagelijkse gang van zaken. De Netwerkdag haalt je hier uit. Tijdens praat je met andere pioniers, alumni en experts over je vakgebied, je functie en de organisatie waar je werkt, zodat je met een frisse blik kijkt naar je eigen rol. Vanuit een nieuw perspectief kijken naar je uitdagingen gaat je helpen.

Aankomende netwerkdag;
Vrijdag 19 juni 2020 | Onderwerp komt nog!

Borrelen bij Studelta
Geniet van de leuke dingen en sta niet te lang stil bij dingen waar je je zorgen over maakt
30 maart 2018Inspiratiedag 'De Prestatiemaatschappij'