Focustracks

Het is belangrijk dat je de keuze voor een Focustrack maakt op basis van een behoefte die je zelf hebt. Jij moet er iets mee kunnen. De Focustrack is een verdieping op de Ontdekkingstrack en kenmerkt zich door een hogere intensiteit op de trainingsdagen, en meer/uitgebreidere tussentijdse opdrachten. De dagen volgen elkaar op, dus het is daarom belangrijk dat je er alle dagen bij bent. Je ontwikkeling zal door deze tracks een flinke boost krijgen! Je volgt de Focustrack in een groep van maximaal 12 personen. Tussendoor is er ruimte voor individuele coaching, telefonisch of face 2 face.
Kwetsbaarheid & zelfcompassie

Kwetsbaarheid & zelfcompassie
Tijdens deze Focustrack onderzoek je je kwetsbaarheid: waarin voel je je sterk, wanneer twijfel je aan jezelf? En hoe ga je hier mee om, zowel in je werk als buiten je werk? Je onderzoekt onder meer je zelfbeeld en leert hoe je vanuit dat zelfbeeld met vertrouwen de wereld aan kan.

Dynamiek & samenwerken

Dynamiek & samenwerken
Tijdens deze Focustrack onderzoek je hoe jouw organisatie en/of team samenwerkt (of juist niet!) en welke invloed jij daar op hebt. En kunt hebben. Als je wilt. Zo krijg je onder meer inzicht in de verschillende rollen die jij kunt aannemen en de bewegingen die je in de organisatie kunt maken.

Ontspannen op je werk

Ontspannen op je werk
Tijdens deze Focustrack onderzoek je hoe stress werkt, waar het vandaan komt en wat het met je doet. Je wordt je bewust van je lijf en hoe het reageert op druk en stress. Daarnaast sta je ook stil bij de balans tussen je draagkracht en draaglast en het voorkomen van een (te) hoge werkdruk.