Onze Gym

Als starter sta je in je nieuwe baan voor veel uitdagingen. Je gaat met mensen samenwerken die je niet kent, gaat allemaal nieuwe vaardigheden leren en je krijgt echte verantwoordelijkheden. Daarbij verwacht je waarschijnlijk vooral heel veel van jezelf. Dat kan behoorlijk stressvol zijn!

Ga je via Studelta pionieren? Dan volg je tijdens jouw avontuur gelijktijdig een intensief trainingsprogramma in onze Gym, dat jou in dit turbulente eerste jaar helpt. In de Gym zorgen we er namelijk voor dat jij je ontwikkelt van starter tot effectieve professional. Wil je weten hoe? Bekijk dan het traject dat je in onze Gym kunt volgen.

Hoe werkt het?

Tijdens jouw avontuur bij je opdrachtgever ben je twee dagen per maand te vinden in onze Gym in Amsterdam-Noord. Je volgt hier een Ontdekkingstrack van 6 maanden (1 dag per maand) en daarna kun je kiezen voor twee Focustracks van elk 3 maanden (1 dag per maand). Ook volg je iedere maand een Extra work-out. Elk kwartaal vindt er een Pioniersdag of Inspiratiedag plaats. Klik hieronder op de verschillende tracks voor meer informatie.
De Gym van Studelta
Ontdekkingstrack
In de Ontdekkingstrack ontdek je meer over jou, over jou en de ander en over jou en de organisatie waar je werkt. Na iedere trainingsdag ga je met een concrete opdracht naar huis. Tussen de trainingen door heb je individuele gesprekken met je coach.
Focustracks
De Focustracks zijn een verdieping op de Ontdekkingstrack. Je maakt op basis van jouw eigen behoefte een keuze uit verschillende tracks. De Focustracks kenmerken zich door een hogere intensiteit, maar je ontwikkeling zal dan ook een flinke boost krijgen!
Extra work-outs
De Ontdekkings- en Focustracks richten zich op persoonlijke ontwikkeling en het verrijken van kennis. In de extra workouts train je vooral praktische vaardigheden. Het zijn korte, intensieve en interactieve trainingen waar je volledig opgeladen van terugkomt.
Inspiratiedagen
Tijdens de Pioniersdagen komen thema's aan bod die je prikkelen en uitdagen om te gaan pionieren bij de organisatie waar je werkt. Op de Inspiratiedagen is ook jouw opdrachtgever welkom en staan we stil bij een maatschappelijk actueel thema.
Je staat er echt niet alleen voor
Diede Smits over de GymPionier, UMC Utrecht