seminar_aartguido_1.jpg

Ieder kwartaal nodigen wij jou graag uit bij ons op kantoor! Niet alleen omdat we jou graag de sfeer van Studelta mee willen geven, maar ook omdat wij daadwerkelijk iets te melden hebben. We werken al meer dan 10 jaar met de jongst werkende generatie en kunnen onszelf inmiddels specialist op dit gebied noemen. Door de jaren heen hebben wij trends gespot, sommige nieuw, sommige oud! En precies over deze trends willen wij jou graag meer vertellen. Hieronder vind je de onderwerpen die we in 2017 gaan behandelen. Soms al met datum, andere moeten nog gepland worden. Maar laten weten dat je interesse hebt, kan altijd!

Oh ja, een seminar bij Studelta draait niet om ons, maar om jou! Wat betekent dit? Dat je niet alleen komt luisteren, maar dus meedoet. Verwacht geen zitsessie van 3 uur, maar een actieve, interactieve sessie waar je gegarandeerd geïnspireerd weg gaat. 

Laat weten dat je geïntresseerd bent

Creatief kijken naar tekortvakken

 Woensdag 21 juni | 17.00u - 20.00u | Inspiratieavond: Creatief kijken naar tekortvakken

Tekortvakken: een niet te missen stoorzender in het onderwijs. Zelfs als we ervan uitgaan dat alle bevoegde docenten bekwaam zijn, lossen we het tekort niet op. Onoverkomelijk? Zeker niet. Vanuit onze expertise met de jongste generatie werkenden geloven wij dat we dit probleem het hoofd kunnen bieden. Verwacht concrete handvatten én inspiratie, maar met de focus op actie! Meer weten over creatief kijken naar tekortvakken?

Innovatief leidinggeven

Vrijdag 30 juni | 15.00u - 18.00u | Twee innovatieve leiders & de trainers van Studelta

Heb jij (soms) moeite met leidinggeven aan de generatie Y'ers in jouw organisatie? Of gaat het best goed, maar zou je wel graag eens met anderen van gedachten hierover willen wisselen? Yes, dan zit je hier goed. Tijdens dit actieve seminar nemen wij jou mee in bovenstaande vragen. Samen met pioniers gaan wij aan samen aan de slag. Bereid je voor op een middag vol inspiratie, interactie, ervaringen en nieuwe plannen! Meer weten over innovatief leidinggeven?

Werkgeluk

Donderdag 7 september | 18,30u - 21.30u | Marieke Hoogenberg & Martijn van Rossum

Hoe gelukkig zijn jij en je collega's? En waarom zou dit belangrijk moeten zijn voor een werkgever? Gelukkig zijn in een prestatiemaatschappij is een opgave, de hoeveelheid burn-outs nemen toe en er wordt enorm veel van banen gewisseld. Onze eigen HR-manager en directeur vertellen in één avond hoe geluk op werk centraal kan worden gezet. Take aways: ga naar huis met inspiratie en concrete tools. Meer weten over werkgeluk?

Aanmelden voor één of meerdere seminars? Dat kan hieronder!

Aanmeldformulier

Laat weten waar jij interesse in hebt!