seminar_aartguido_1.jpg

Ieder kwartaal nodigen wij jou graag uit bij ons op kantoor! Niet alleen omdat we jou graag de sfeer van Studelta mee willen geven, maar ook omdat wij daadwerkelijk iets te melden hebben. We werken al meer dan 10 jaar met de jongst werkende generatie en kunnen onszelf inmiddels specialist op dit gebied noemen. Door de jaren heen hebben wij trends gespot, sommige nieuw, sommige oud! En precies over deze trends willen wij jou graag meer vertellen. Hieronder vind je de onderwerpen die we in 2017 nog gaan behandelen. Soms al met datum, andere moeten nog gepland worden. Maar laten weten dat je interesse hebt, kan altijd!

Oh ja, een seminar bij Studelta draait niet om ons, maar om jou! Wat betekent dit? Dat je niet alleen komt luisteren, maar dus meedoet. Verwacht geen zitsessie van 3 uur, maar een actieve, interactieve sessie waar je gegarandeerd geïnspireerd weg gaat. 

Laat weten dat je geïntresseerd bent

Werkgeluk

Donderdag 7 september | 18,30u - 21.30u | Marieke Hoogenberg & Martijn van Rossum

Hoe gelukkig zijn jij en je collega's? En waarom zou dit belangrijk moeten zijn voor een werkgever? Gelukkig zijn in een prestatiemaatschappij is een opgave, de hoeveelheid burn-outs nemen toe en er wordt enorm veel van banen gewisseld. Onze eigen HR-manager en directeur vertellen in één avond hoe geluk op werk centraal kan worden gezet. Take aways: ga naar huis met inspiratie en concrete tools. Meer weten over werkgeluk?

Aanmelden voor één of meerdere seminars? Dat kan hieronder!