Wie zijn wij?

Wij zijn er voor hongerige starters en maatschappelijke organisaties die een frisse wind niet schuwen. Een gekke mix tussen recruitment en academie der werkenden, een bemiddel-academie extraordinaire. Wij ontdekken de verborgen parels van de arbeidsmarkt en ontwikkelen ze tot effectieve professionals. Met de juiste tools in handen plaatsen wij ze binnen die maatschappelijk betrokken organisaties.

Cv-tjes naar vacatures schuiven laten wij graag aan de oude garde, het is niet onze stijl. Wij plakken karakters op organisatieculturen. Ontdekken gezamenlijke doelen om voor te vechten. Alleen zo kunnen wij markten laten schudden en zorgen dat onze mensen hun toekomstplannen realiseren.

Kortom, bij ons krijg jij de kans én de tools in handen om als starter te gaan pionieren. We plaatsen je voor een project van één jaar bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Helpen je dit project te volbrengen om vervolgens als effectieve professional verder te groeien. Ga jij het avontuur met ons aan?

 

Wat drijft ons?

Lef

Lef
Lef brengt nieuwe avonturen. Iedereen heeft een paar stoute schoenen in de kast staan. We hoeven ze alleen maar aan te trekken. Af en toe.

Groei

Groei
Groei betekent ontwikkeling. En ontwikkelen betekent ook fouten maken. Niet erg, als we er maar van leren. Het mooiste dat we kunnen zijn is onszelf.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierig
Nieuwsgierigheid opent nieuwe werelden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. We luisteren en proberen te begrijpen, daarna begrepen te worden.

Vertrouwen

Vertrouwen
Vertrouwen is de basis van elke samenwerking. We zeggen dus wat we doen en doen wat we zeggen. En vinden samen met jou altijd een oplossing.

Plezier

Plezier
We nemen dingen soms met een korrel zout. Proberen altijd een glimlach op je gezicht te toveren. Want gedeeld plezier is dubbel plezier.

Onze missie

Onze missie
Iedereen op avontuur van werkgeluk. We vertellen je graag waarom dat avontuur een positieve impact heeft op collega's, klanten en bedrijfsresultaten.

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij maken vanaf het eerste contactmoment een open, positieve indruk die bepalend is voor de samenwerking.
  • Wij begrijpen dat ieder mens uniek is en doen daarom een beroep op het verbindend vermogen van onszelf en de ander.
  • Wij geloven in duurzame resultaten en streven dit na in al het werk dat wij verrichten.
Hoe gaan wij te werk?