Het avontuur van Tijs

Mijn talentTijs de Bont Adviseur Studelta

Mensen verbinden met elkaar. Zowel professioneel als in mijn persoonlijke leven zoek ik graag naar hoe verbinding tot stand komt. Vaak ligt deze juist in het kleine en onverwachte, het vinden hiervan zie ik als een uitdaging. Door mijn jaren ervaring in werkvelden zoals in de horeca, recruitment en zorginstellingen, heb ik mijn talent verder ontwikkeld in het zien wat anderen nodig hebben. Ik ben altijd op zoek naar persoonlijke kwaliteiten en uiteindelijk zul je zien dat talent overal in kan zitten. Ervaring leert dat het loont om er tijd en energie in te steken. 

Toekomst 

In de toekomst zie ik een heerlijke duurzame wereld voor me waarin we allemaal meer betrokken zijn met elkaar. Om deze toekomst te verwezenlijken moeten we vooral ook handelen in het nu. Dus houd het gezellig en vergeet vooral niet te genieten. Als ik me daarnaast ook nog kan blijven ontwikkelen en nieuwe mensen, culturen en talen kan ontdekken dan is mijn persoonlijke avontuur compleet. 

Wereld 

In mijn wereld ben ik te vinden op het water, in de natuur of ben ik aan het sporten. Maar als geboren en getogen Amsterdammer kunnen de cafés en terrassen daar natuurlijk ook niet bij ontbreken. Daarnaast geniet ik ervan om voor en met vrienden te koken. Als verbinder kijk ik er enorm naar uit om mijn positiviteit mee te nemen in mijn baan als adviseur ziekenhuizen bij Studelta.
 
Tijs de Bont
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Verbinding
tijs@studelta.nl
06 18 53 60 16