Het avontuur van Thomas

Thomas Hallam | Adviseur
Mijn talent

Ik ben doortastend zonder mijn enthousiasme uit het oog te verliezen. Ik weet wat ik wil en doe wat ik kan en ben nieuwsgierig naar hoe ik dit beter kan doen. Ik wil graag vooruit, waardoor ik soms iets te snel kan gaan. Ik zoek wel de mensen op die mij hierin bij kunnen staan of afremmen, want daar word je beter van is mijn ervaring. Daarnaast ben ik een echte luisteraar.

Mijn toekomst
Ziet er rooskleurig uit. Met veel liefde en passie zie ik mijn toekomst tegemoet. Ik wil mij blijven ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ik zie dan ook in Studelta mijn toekomst, waar groei en ontwikkeling voorop staat.

Mijn wereld
Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer en houd van het leven. Ik zie een avontuur in de meeste dingen die ik doe en geniet heel veel van eten, reizen, familie en feesten met vrienden. Mijn hele leven heb ik tot mijn genoegen in Amsterdam gewoond en het ziet er naar uit dat dit gaat veranderen. Ik ben mij samen met mijn Rotterdamse vriendin aan het oriënteren op een leven buiten de stad en besef mij dat een thuis zich niet beperkt tot een woonplaats. Mijn wereld verandert dan ook en zie uit naar deze ontwikkelingen!

Thomas Hallam
thomas@studelta.nl
06 14 75 68 72