Het avontuur van Talitha

Tallitha - Studelta
Mijn talent

Niet bij de pakken neer gaan zitten, maar juist een creatieve oplossing zoeken voor lastige problemen. Dat is wat ik leuk vind en waar zeker ook mijn talent ligt. Mijn gedrevenheid zorgt ervoor dat ik altijd het beste uit mijzelf én uit anderen wil halen.

Mijn toekomst
Vanuit mijn idealistische inslag zou ik niet anders willen dan werken bij een maatschappelijk bewust bedrijf, het liefst in een functie die te maken heeft met het onderwijs. Daarnaast vind ik ontwikkeling belangrijk, volgens mij raakt een mens nooit uitgeleerd! Als echt mensenmens werk ik in de toekomst het liefst in een omgeving met collega’s die net zo enthousiast zijn.

Mijn wereld

Het liefst word ik elke dag omringd door familie en vrienden. Ik heb twee kleine nichtjes met wie ik graag de hort op ga en ik geniet er ontzettend van om samen met mijn vriend uitgebreid te koken of uit eten te gaan. Als echte boekenwurm lees ik het liefst elke dag! Ook schrijf ik (wetenschappelijke) artikelen en blijf ik nauw betrokken bij de Universiteit Utrecht, waar ik mijn master heb behaald.

Talitha Hunnik
Kernwaarde: Gedreven
talitha@studelta.nl
06 06 24 86 28 30