Het avontuur van Suzanne

Suzanne Admiraal Recruiter StudeltaMijn talent
In gesprek gaan met mensen over kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden om zo samen te ontdekken waar iemand zijn of haar talent ligt. Door verrassende vragen en invalshoeken te gebruiken, draag ik graag een steentje bij in die zoektocht. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je jezelf steeds beter leert kennen en je doelen opstelt passend bij jouw talent, het zal leiden tot richting en motivatie. Met mijn positieve instelling stel ik mensen snel op hun gemak en denk ik graag mee in de kansen die iemand heeft. Niemand is ooit uitgeleerd!

Mijn toekomst
Als ik nu mijn toekomst zou moeten schetsen zie ik verschillende dingen voor me. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik iets doe waarin ik mensen iets extra’s kan geven. Het zou kunnen op het gebied van mentale coaching van sporters of op het gebied van loopbaancoaching. Ook het opzetten van een hotel of restaurant trekt mij enorm. Daarnaast wil ik graag nog veel landen bezoeken en daar de natuur, cultuur en keuken ontdekken.

Mijn wereld
Voor mij is familie het belangrijkste wat er is. Klinkt cliché, maar het is wel echt de basis waar alles begint en eindigt. Ik houd van gezelligheid, lekker eten en omring mij graag met mensen waarmee ik dit kan delen. Daarnaast houd ik van alle sporten en spellen en ben ik ook best fanatiek wanneer er iets te winnen valt. Ik ben graag veel buiten en hou heel erg van het strand. Voor mij is dat de plek waar ik heel gelukkig van wordt en waar ik, vooral in de zomer, veel van mijn vrije tijd spendeer.

Suzanne Admiraal
Recruiter Studelta
Kernwaarde: Ontdekken
suzanne@studelta.nl
06 39 84 45 99