Het avontuur van Simon

Mijn talent
Met veel enthousiasme en plezier mensen helpen om goede resultaten te behalen is wat ik graag doe. Ik hou ervan om contact te maken en mensen te leren kennen. Niet louter voor het plezier, maar vooral om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen om samen mooie uitdagingen aan te gaan. Dit doe ik op mijn manier; eigengereid maar altijd open voor goede argumenten.

Mijn toekomst
De komende jaren wil ik met Studelta werken aan het generatievraagstuk. Hoe integreren we de jongeren van nu het beste in de gemeentelijke organisaties? Waar lopen beide partijen tegen aan en hoe gaan we dat met elkaar oplossen? Op de langere termijn ga ik middels mijn politieke ambities meehelpen om Nederland vooruit te helpen. Ik heb inmiddels een duidelijke mening over hoe dat het beste kan en daar wil ik me ook voor gaan inzetten.

Mijn wereld
Met Rotterdamse ouders ben ik geboren en getogen in Drenthe. Na mijn studie in Enschede woon ik nu in Amsterdam. Van al deze facetten heb ik meegenomen wat me het best beviel. Lekker eten kan ik het elk moment van de dag met je over hebben. Of dat nou is door zelf koken of door anderen het voor je te laten doen maakt me niet uit, als het maar met mooie mensen gedeeld kan worden. En met een glas wijn of een biertje erbij uiteraard.