Maak kennis met Silke

Mijn talent
Ik vind het leuk om creatieve oplossingen te bedenken om zo betere resultaten te bereiken. Mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik altijd meer wil leren en wanneer het niet in één keer lukt zorgt mijn optimisme voor nieuwe energie.

Mijn toekomst
Mijn toekomst staat nog helemaal open. En daar hou ik van want ik leef het liefst met de dag. Ik zal nog 2,5 jaar studeren en hierna lijkt het mij geweldig om een lange wereldreis te maken, wat ik daarna zal doen is ook een verrassing voor mij. Wie weet wil ik dan niets liever dan weer in het mooie Amsterdam wonen en weer aan de slag te gaan bij Studelta.

Mijn wereld
Mijn wereld is mooi. Ik vind het super om met mijn lieve vrienden af te spreken en te proosten op een gezellige avond met een koud biertje. Na een lange dag vind ik het heerlijk om thuis te komen en lekker te koken met mijn huisgenootjes. Ik hou niet van stilte en dus ben ik erg blij om in een gezellig huis te wonen waar altijd wel wat gebeurd. Ook staan er salsa lessen op de planning en ik kan niet wachten om dat onder de knie te krijgen.