Het avontuur van Ruben

Mijn Talent
Met mijn open en mensgerichte houding weet ik mensen te verbinden. Daarnaast geloof ik sterk in de kracht van kwetsbaarheid. Het gevoel en de ruimte jezelf te kunnen zijn en jezelf helemaal te laten zien, dat vind ik een van de belangrijkste dingen. En dat is een gevoel dat ik hoop ook anderen te kunnen geven binnen mijn werk. 
 
Mijn Toekomst
Wat de toekomst me gaat brengen weet ik natuurlijk nog niet. Maar ik hoop in ieder geval dat ik dan nog steeds op een plek kan werken waarbij menselijkheid en het stimuleren van ontwikkeling centraal staat. We zijn als mensen nooit uitgeleerd, dus ik hoop mezelf en anderen in de toekomst te kunnen blijven uitdagen en verder te laten groeien. 
 
Mijn Wereld
Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig. Zo sta ik graag op de planken om een mooie rol in een toneelstuk te spelen. Ook muziek vormt een rode draad door mijn leven. Naast dat ik er het liefst op elk moment van de dag naar luister, zing ik ook zelf graag. Zo heb ik meerdere keren in musicals gespeeld, maar ben ik ook niet vies van een avondje in de karaoke booth. Daarnaast heb ik vroeger op wedstrijdniveau gedanst en zou ik in de toekomst stiekem nog heel graag leren DJ'en.