Het avontuur van Raïsa

Raisa - Studelta
Mijn talent

Mijn rustige basishouding is mijn talent. Als ik iemand ontmoet ben ik nieuwsgierig naar de persoon die tegenover mij zit, zijn geschiedenis, passie, onzekerheid, etc. Door mijn rust voelen mensen zich gezien en gehoord en worden gesprekken inhoudelijk interessant, omdat mensen zich makkelijker openstellen. De gesprekken die op die manier ontstaan, geven mij ontzettend veel energie.

Mijn toekomst
Wat ik belangrijk vind in een baan is dat ik mogelijkheden krijg om te leren. Ik ben ervan overtuigd dat Studelta mij die kans biedt. Ik hoop ervoor te kunnen zorgen dat jonge, hoogopgeleide mensen hun droombaan vinden binnen de zorg en dat wij hen bij eventuele hobbels kunnen begeleiden.

Mijn wereld
Ik ben een buitenmens en het liefst in beweging. In het weekend loop ik graag samen met mijn dochter en vriend(innen) op het strand, door het bos of slenter ik door Amsterdam. Ik houd van hardlopen en zit in de zomer in Nederland of in het buitenland graag op de fiets. Ik vind het dus ook heerlijk dat ik op de fiets, hopelijk zo min mogelijk in regenpak, naar mijn werk kan en ik zou meer mensen een filevrije reis naar hun werk toewensen.

Raïsa Koolbergen
Kernwaarde: Eerlijk
raisa@studelta.nl
06 24 81 84 56