Het verhaal van Pim

Mijn talentPim Paddenburg Content Marketeer

Door het combineren van enthousiasme, creativiteit en nieuwsgierigheid probeer ik het meeste uit mezelf en uit mijn werk te halen. Op speelse wijze ontdekken en alles onder de loep nemen is wat mij kenmerkt. Ik vind het belangrijk om fouten te kunnen maken en daarvan te leren, om buiten de gebaande paden te treden en nieuwe wegen te ontdekken. Lach het leven tegemoet, en het leven lacht je terug!


Mijn toekomst

Ik streef naar een wereld waarin het werkende leven wordt gekenmerkt door werkgeluk: waar resultaatgericht werken naadloos aansluit op plezier en passie, en je iedere dag vol energie en trots aan de slag gaat. Dát is de toekomst waar ik mij hard voor maak. Ik vind het belangrijk voortdurend te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk niveau en geloof in het bijdragen door middel van passie.


Mijn wereld

Ik hou van sociaal contact en ben dan ook erg graag onder de mensen. Een borreltje ontbreekt daar uiteraard ook niet bij! In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het pingelen op de piano of met mijn grootste passie: fotografie. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Pim Paddenburg
Kernwaarde: Nieuwsgierig
pim@studelta.nl
06 55 99 34 11