Het verhaal van Olivia

Mijn talentOlivia Nolst Trenité Trainer Studelta

Ik vind het heerlijk om duidelijkheid te scheppen in chaos. Op die manier haal ik ook energie uit het ordenen van de gedachten van anderen. Ik zou mijzelf omschrijven als een mix tussen empathisch en direct. Het belangrijkste vind ik het creëren van een veilige omgeving voor anderen, waarin ook ruimte voor ongemak is. Ongemak is daar waar het schuurt, en wanneer het schuurt kom je tot nieuwe inzichten.

Zelfontwikkeling is een cadeau aan jezelf, maar het is hard werken. Jezelf blijven uitdagen en niet voor de makkelijkste weg kiezen. Alleen op die manier kom je vooruit. Mensen helpen in deze uitdaging vind ik het mooiste wat er is. Ik daag mijzelf graag uit, maar ook anderen.  

Mijn toekomst

Mijn toekomst ligt nog helemaal open. Dat vind ik het ene moment bevrijdend, en het andere moment spannend. Wat er op mijn pad gaat komen weet ik niet, maar omdat ik met een nieuwsgierige en open blik naar de wereld kijk, weet ik dat ik niet stil zal staan. 

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen, en ben niet bang om ook eens een zijpad in te slaan en iets nieuws te proberen. Wat de toekomst mij ook brengt, het belangrijkste vind ik dat er genoeg liefde om mij heen is, en dat ik mijn zelfstandigheid behoud. 


Mijn wereld

Ik vind ontspanning in het starten van nieuwe projecten waar ik even helemaal in op kan gaan. Met name klussen in en rondom het huis, of uren rondlopen in een kringloopwinkel opzoek naar de beste vondst. Als ik dan ben opgeladen, vind ik het heerlijk om mij te omringen met vrienden. Een uitlaatklep is voor mij is salsa dansen, dan vergeet ik de tijd en maak ik mijn hoofd leeg.

Olivia Nolst Trenité
Kernwaarde: Uitdagend
olivia@studelta.nl
06 81 29 09 12