Het avontuur van Nina

Nina - StudeltaMijn talent

Verbinding is een belangrijk begrip in mijn wereld: in verbinding staan met mezelf, met anderen en met de wereld om me heen. Het fascineert me hoe alles elkaar continu beïnvloedt en op elkaar inspeelt: dynamiek is overal en altijd aanwezig. Dit maakt de wereld mooi, complex en uitdagend. Voor mij is eerlijkheid een goed kompas bij uitdagingen in mijn werk of privé. Eerlijk naar mezelf: wat voel ik en wil ik. Eerlijk naar de ander: me uitspreken en oog en aandacht hebben voor de ander. Ik ben goed in het onder woorden brengen van een gevoel en anderen spiegelen. Hierdoor kan ik veiligheid en verdieping brengen in het begeleiden van pioniers, zodat zij eerlijk naar zichzelf kunnen kijken.

Mijn toekomst
Er is zoveel wat ik nog wil doen, dat ik dit een lastige vraag vind. In mijn toekomst zie ik in elk geval mijn familie en vrienden, en werk waarin ik zingeving ervaar. Idealiter heb ik werk waarin ik die zingeving combineer met creativiteit en werken met mensen. Ik doe graag dingen samen, vind het fijn om impact te hebben en wil op een authentieke manier een bijdrage leveren aan de wereld. Als die dingen er zijn, dan lijkt de toekomst me een gelukkige plek.

Mijn wereld
In mijn wereld hebben mensen respect voor elkaar, is er oprechtheid en erkennen we met zijn allen dat leven vooral zoeken is. Zoeken naar wie je bent, wat je wilt, wat goed voor je is, wat niet goed voor je is, wie bij je past, wat je bij kan dragen... We erkennen dat het een zoektocht is, proberen de pieken en de dalen te omarmen en lachen af en toe heel hard om onszelf. We zien in dat iedereen ook maar zijn best doet om, op zijn of haar eigen manier, het leven uit te zoeken.

Nina van Kersbergen
Kernwaarde: Eerlijk
nina@studelta.nl
06 28 24 12 61