Het avontuur van Michelle

Michelle de Schepper marketing managerMijn talent
Mijn talent is mijn energieke instelling. Met enthousiasme ga ik uitdagingen aan en door mijn positiviteit weet ik daarbij anderen te betrekken. Het creëren van sfeer vind ik enorm belangrijk en ik vind het dan ook leuk om te werken in en aan een team. Ook ben ik altijd op zoek naar vernieuwing. Herhaling is maar saai en ik leef op van originele initiatieven en vooruitstrevende ideeën. Dit is voor mij ook belangrijk in marketing. Het combineren van verschillende werkzaamheden gaat mij goed af. Ik schakel continu tussen verschillende projecten en juist die afwisseling maakt mijn dag.

Mijn toekomst
Na jarenlang in online marketing te hebben gewerkt en de laatste jaren in food, gooi ik het roer met liefde om van ‘producten’ naar ‘mensen’. Ik vind het leuk dat ik via Studelta verandering teweeg kan brengen bij maatschappelijk betrokken organisaties en dat hierbij jong talent ontwikkeld wordt. Ik hoop dat mijn allround marketing achtergrond en juist het feit dat ik vanuit een andere branche kom, gaan bijdragen aan vooruitstrevende marketing voor Studelta. Zodat het mooie wat Studelta is, ook voor de volle 100% wordt uitgedragen.

Mijn wereld
Na 15 jaar Amsterdam ga ik een stukje verderop wonen in Weesp. Voor mij best een stap! Maar ik zie het als een mooie plek voor mijn jonge gezin onder de rook van Amsterdam. Een nieuw avontuur. Ik ben een actief persoon en altijd in de weer. Het liefst heb ik mensen over de vloer die blijven voor eten en een borrel. Gelukkig heb ik veel vrienden die dat geregeld doen. Koken is mijn hobby, net als op vakantie gaan naar een zonnige bestemming. Ver weg of lekker met de auto door Frankrijk cruisen, op zoek naar leuke dorpjes en brocante.

Michelle de Schepper
Marketing manager
Kernwaarde: Energiek
michelle@studelta.nl
06 38 67 68 50