Het avontuur van Melanie

Melanie van Rouendal Office Manager StudeltaMijn talent
Ik ben heel gedreven in wat ik doe, klantvriendelijk, beschik over organisatietalent, empathie, ik ben collegiaal, werk gestructureerd, ben punctueel maar kan ook heel goed aanpassen aan bepaalde situaties waar improvisatie een belangrijke rol speelt. Ik ben iemand die zich wil verdiepen in de verdere ontwikkelingen binnen een bedrijf en ook altijd naar de mens, als individu blijft kijken.

Mijn toekomst
Ligt niet vast. Ik hoop dat ik mij kan blijven ontwikkelen, persoonlijk, maar ook professioneel. Ik geloof erin, dat je elke dag weer wat leert en hoop dat ik later tevreden terug kan kijken op een leven vol plezier, voldoening en mijn kinderen gelukkige volwassenen zijn geworden met een eigen mening en een open houding naar de medemens.

Mijn wereld
Bestaat uit mijn familie en een klein, hecht groepje vrienden. En Ajax. Ik doe graag van alles met mijn gezin: een dagje karten, naar het strand, wellness of heerlijk naar Disneyland. Daarnaast vind ik het gezellig om lekker te eten met vrienden, even erop uit te gaan naar een festival of bios en weekendjes weg te gaan met mijn man. Ik ben een echt zomermens, hou van reizen, motorrijden en sport vier dagen in de week in de sportschool.

Melanie van Rouendal
Office Manager
melanie@studelta.nl
06 48 44 69 16