Het avontuur van Meike

Meike Witteveen - Studelta
Mijn talent

Mensen uitdagen om zichzelf te zijn. Ik houd niet van poespas en geloof niet in de perfecte mens. Wel wil ik geloven dat iedereen in wezen het beste met elkaar voor heeft. Door zowel mijn eigen kracht als kwetsbaarheid te tonen, daag ik mensen uit om ditzelfde te doen. Want juist in iemands kwetsbaarheid, zit vaak ook iemands kracht. Dan komt iemands echte zelf naar boven, waardoor die persoon zijn of haar energie optimaal kan gaan benutten.

Mijn toekomst
Dan heb ik werk dat ik leuk vind en omring ik mij met mensen van allerlei soorten en maten. Mensen waar ik energie van krijg en die net zoals ik, de wereld een beetje eerlijker en mooier willen maken. Ondertussen hebben we dan veel lol, huilen we soms, leren we van onze fouten en maken we veel mooie herinneringen samen. Hierdoor houd ik genoeg tijd en energie over voor spontaniteit en gekkigheid, of om juist af en toe helemaal niks te doen.

Mijn wereld
Is een wereld waarin we aardig tegen elkaar zijn, maar vooral ook eerlijk. Waarin mensen tegen een stootje kunnen en ook tegen een grap. Waar verschillen gewaardeerd worden, waar we energie van elkaar krijgen en samen aan iets moois bouwen!

Meike Witteveen
Recruiter Studelta
Kernwaarde: Eigen
meike@studelta.nl
06 43 46 35 89