Het avontuur van Max

Mijn talent
Zeer energiek, met een open persoonlijkheid, dat is wat mij kenmerkt. Dit is te herkennen in de manier waarop ik de samenwerking aan ga, mijn manier van handelen. Ik bouw graag een band op en geloof dat je elkaar zo verder kunt helpen. Met deze instelling merk ik dat je bereikbaar bent en men makkelijk enthousiasmeert. In de omgang met klanten en collega’s houd ik van duidelijkheid. Duidelijkheid is het beste middel voor een goede verstandhouding en dit is ook iets waar ik altijd voor zal waken.

Mijn toekomst
Ik ben iemand die uitgedaagd wil worden en ben hier dan ook continu naar opzoek. Dit resulteert in mogelijkheden voor mij als persoon en voor mijn relaties. Ik zet deze eerste stap in mijn carrière omdat Studelta mij de kans geeft om mezelf te ontwikkelen om klantrelaties aan te gaan in de wereld van ziekenhuizen. Met veel energie en passie ga ik aan de slag om dit tot een succes te maken!

Mijn wereld
Met mijn reislust probeer ik veel van de wereld te zien, sta open voor nieuwe avonturen en maak graag contact. Anderen verder helpen en het avontuur aangaan is waar ik mijn energie uit haal. Iedere persoon is uniek en heeft kwaliteiten waar van te leren valt. Dit biedt perspectief. De relatie aangaan leidt altijd tot resultaat.