Het avontuur van Martijn

Mijn talentMartijn van Rossum - Studelta
Jonge, hoogopgeleide en talentvolle mensen samenbrengen. Ik ben commercieel en kan goed netwerken. Mijn ware kracht ligt in het bij elkaar brengen van mensen die meerwaarde voor elkaar hebben. Door dit dagelijks te doen ben ik met grote regelmaat getuige van waardevolle ontmoetingen, waar ik dan op mijn beurt ook weer van kan leren.

Mijn toekomst
Momenteel geniet ik van de rol die ik binnen Studelta heb. Bouwen aan een organisatie die echt impact heeft op haar opdrachtgevers, door de kracht van jong talent. Op langere termijn ligt mijn toekomst nog volledig open… de smaak van ondernemen heb ik echt te pakken. Daarbij voel ik nog steeds een sterke maatschappelijke betrokkenheid en daar lever ik ook graag een bijdrage aan. Samen verander je de wereld!

Mijn wereld
Mijn wereld is als een ontdekkingsreis! Er zijn nieuwe tijden aangebroken, waardoor elke nieuwe dag zowel positieve als negatieve verrassingen brengt. Deze uitdagingen geven mij energie, waarbij nieuwe ontmoetingen me blijven inspireren. Daarom ben ik altijd op reis... de wereld over en als je jouw ogen echt open doet is hier ook nog genoeg te ontdekken.

Martijn van Rossum
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Echt
martijn@studelta.nl
06 24 69 11 12