Het avontuur van Martijn

Martijn Morren - Studelta
Mijn talent

Ik schep helderheid. Ik ben iemand die graag orde schept en focus aanbrengt. Dat heb ik ook nodig en dat vind ik bij Studelta: een duidelijke missie en doel. Klanten help ik graag helder te krijgen wat zij nodig hebben. Vanzelfsprekend houd ik van directheid, feedback en prikkelende vragen. Deze stel ik graag ook zelf, opdat de echte behoefte altijd op tafel komt.

Mijn toekomst
Ooit heb een eigen bedrijf. Mijn achtergrond in de bank- en verzekeringswereld, maar ook mijn HR opleiding geven mogelijk richting aan wat voor bedrijf dit zal zijn. Toch maak ik elke keuze op basis van mijn gevoel en is elke keuze afhankelijk van het moment: langs mijn pad staan geen borden en geen afstanden. De weg die ik nu insla is geïnspireerd op wat ik in mijn werk tot dusver het leukst vond: samenwerken, relaties opbouwen en oplossingen zoeken voor klanten.

Mijn wereld
Ik reis graag en geniet van muziek en andere culturen. Ik ga graag uit eten en geniet van avonden met vrienden over de vloer. Het liefst ongepland. Ik houd van strategische bordspellen. Verder ben ik een klaverjasser, een sushikok, een wandelaar en stiekem een beetje een nerd. Tot slot ben ik politiek actief voor de gemeenteraadsfractie van mijn partij. Veel interesses deel ik met mijn vriend, waar ik alweer een aantal jaar mee samenwoon.