Het avontuur van Marlon

Mijn talent
Ik ben van nature graag bezig met het ontwikkelen van business. Door focus aan te brengen, de laatste ontwikkelingen te volgen, makkelijk verbanden te zien en de juiste verbindingen te leggen met klanten en collega’s (waar het kan met humor), worden interessante kansen gecreëerd. Daarnaast ben ik straightforward, niet voor één gat te vangen, handel ik vanuit vertrouwen en oprechtheid en ga ik met een rechte rug geen enkele uitdaging uit de weg.

Mijn toekomst
Ontwikkeling staat bij mij hoog in het vaandel. Zowel zakelijk als persoonlijk. Graag zoek ik daarom de samenwerking op om van elkaar te kunnen leren (‘’even sparren’’). Ik houd mij binnen Studelta bezig met ziekenhuizen. Zoals bekend staat de zorgsector voor grote uitdagingen (digitalisering, stijgende zorgvraag, worstelingen met de administratieve afhandeling en toenemende personeelstekorten). Met de dienstverlening van Studelta probeer ik samen met mijn collega’s de zorg beter te maken.

Mijn wereld
Naast werk spreek ik met familie en vrienden af, pak ik graag een terrasje, ga ik met regelmaat naar een cabaretvoorstelling, houd ik van lekker lang tafelen (goed eten, wijntje/biertje erbij), maak ik citytrips en ben ik sportief bezig. Denk aan hardlopen, tennis, fitness en af en toe speel ik nog weleens een voetbalwedstrijdje in een vriendenteam.