Maak kennis met Marie-Louise

Mijn talent
Vanaf jongs af aan zit de wil om te presteren er al in. Dat is zeker één van mijn talenten. Samen met mijn betrokkenheid, enthousiasme, positief kritische blik en eerlijkheid maakt mij dit tot wie ik ben en deze combinatie zet ik graag in!

Mijn toekomst
In de toekomst wil ik graag mijn steentje blijven bijdragen aan succesvolle leerloopbanen van jonge mensen. Ongeacht of dit nu vanuit een positie binnen of naast het onderwijs is. Mijn passie voor onderwijs en leerprocessen hoop ik nog lang aan te wakkeren! Eén ding weet ik zeker, mijn passie voor onderwijs en leerprocessen wil ik in ieder geval niet uit het oog verliezen! Bovendien wil ik graag ‘eruit halen wat erin zit’. Dat bedoel ik zeker niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jongeren die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun krachten liggen en waar ze zich in willen ontwikkelen.

Mijn wereld
Ik ben op mijn best als ik elke dag mijn enthousiasme kan geven en veel mensen om me heen heb. Daarbij luister ik graag en haal ik veel voldoening uit het helpen van anderen. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken, lekker lang te tafelen, mijn nieuwe huis te pimpen, samen met vrienden op pad te gaan en niet te wennen aan het geluk van de geboorte van mijn dochter en mijn vriend naast me. Verder kruipt het avonturiersbloed waar het niet gaan kan. Hoewel ik nog duizend en één dingen wil doen en niet stil kan zitten, weet ik maar al te goed dat mijn opa helemaal gelijk had toen hij zei ‘Besef jij je wel hoe bevoorrecht je bent?’.