Het avontuur van Maike

Maike van der Linde - Studelta
Mijn talent

Vanuit nieuwsgierigheid probeer ik het talent van ieder individu te ontdekken. Ik kijk, luister, ben niet bang voor een stilte en stel prikkelende vragen. De ander voelt zich door mij gezien en gehoord, krijgt mijn eerlijke observaties terug, voelt zich veilig om zich kwetsbaar op te stellen en loopt naar buiten met nieuwe inzichten en de motivatie om aan de slag te gaan. Daarnaast draag ik met mijn creativiteit bij aan de groei en ontwikkeling van een organisatie. Ik denk graag mee en wil er samen voor gaan.

Mijn toekomst
Ik geloof erin dat ieder individu met het juiste duwtje in de rug bereid is om het beste uit zichzelf te halen. Een steentje bijdragen aan deze groei is mijn passie, iets waar ik me elke dag voor in wil zetten. Ook mijn eigen ontwikkeling als persoon vind ik belangrijk, ik geloof in een leven lang leren. Ten slotte hoop ik in mijn werk altijd een waardevolle bijdrage te kunnen leveren om de wereld een stukje beter te maken. Studelta is voor mij een plek waar dit perfect samenkomt.

Mijn wereld
Buiten mijn werk breng ik mijn tijd graag door met de mensen waar ik van hou. Samen praten, lachen, op pad, koken en eten. Daarnaast vind ik ontspanning in de natuur bij mijn tuinhuisje, waar ik heel blij word als mijn plantjes opkomen. Ook ben ik gek op reizen, het liefst neem ik dan de ongebaande paden. In mijn werk zie je dit alles terug: ook daar zoek ik altijd verbinding, krijg ik een boost als ik mensen zie groeien en zie ik het als uitdaging om het talent in ieder individu te ontdekken.

Maike van der Linde
Kernwaarde: Groei
maike@studelta.nl
06 42 64 95 72