Het avontuur van Maartje

Maartje van Es

Mijn talent
Met mijn empathisch vermogen weet ik vaak de behoeften van mensen te doorgronden. Het geeft mij veel energie en voldoening om op deze behoeften in te spelen. Iemand op zijn of haar gemak stellen, ongeacht wat de situatie is, is een kracht van mij. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Naar mijn idee heeft iedereen een prachtige unieke kern, hoe hij of zij dit naar buiten brengt fascineert mij.

Mijn toekomst
Op dit moment heb ik nog geen concrete plannen voor in de toekomst. Wat ik wel weet is dat ik mezelf wil ontwikkelen binnen Studelta. Ik hoop me te kunnen ontplooien tot een onmisbare schakel op de werkvloer. Daarnaast wil ik me altijd met mensen blijven verbinden, zowel privé als op het werk. Hierbij is het mijn droom om in de toekomst net zo gelukkig te zijn als dat ik nu ben. Het zou mooi zijn als daar nog een boompje en beestje aan wordt geplakt.

Mijn wereld
…bestaat uit erg veel liefde. Liefde van en naar vrienden en familie. Dit in combinatie met een heerlijk leventje in Utrecht. In mijn vrije tijd verdiep ik mij graag in onderwerpen zoals psychologie, oorlogsgeschiedenis en het najagen van een gezonde leefstijl. Sporten, festivals en het bewust genieten van het leven staan voor mij hoog in het vaandel.