Het avontuur van Maartje

Mijn talent
Een enthousiaste en energieke aanpak symboliseert mij. Met een open en positieve houding benader ik nieuwe uitdagingen en mensen die op mijn pad komen. Ik ontdek graag nieuwe dingen en deel dit graag met anderen, ik geloof erin dat je samen tot het beste resultaat kunt komen. Door een positieve en vooral enthousiaste vibe te creëren haal je het beste in anderen en jezelf naar boven.

Mijn toekomst
Mijn toekomst bestaat uit het ontwikkelen van mezelf op marketinggebied en deze kennis toepassen om Studelta nog mooier en bekender te maken. De marketingwereld verandert zo snel dat het van belang is om bij te blijven en met de toekomst mee te gaan. Dat betekent echter niet dat het nu niet van belang is, juist de waardering voor wat je nu hebt maakt dat je sneller kan groeien in de toekomst.

Mijn wereld
Mijn wereld gaat snel, is druk en bestaat uit veel verschillende activiteiten ondernemen. Ik besteed veel tijd aan vrienden, sta wekelijks op het hockeyveld maar geniet ook van een boek / tijdschrift lezen als ik er de rust voor kan vinden. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plekken en houd ik erg van reizen. Nieuwe culturen, omgevingen maar ook het spotten van nieuwe tentjes in mijn stad Amsterdam!