Maak kennis met Lisa

Mijn talent
Ik heb tien jaar lang in de schoolbanken gezeten; niet omdat ik een langstudeerder was, maar omdat ik het belangrijk vond en het als persoonlijk doel zag om alles uit mezelf te halen. Ik ben ook nooit uitgeleerd. Mijn doorzettingsvermogen en wilskracht geven mij veel zelfvertrouwen. Ik denk dat ik om die reden ook wel in mogelijkheden en kansen denk in plaats van beperkingen. Zo kijk ik naar mezelf maar ook naar andere mensen om mij heen; vandaar dat ik het tot mijn beroep wilde maken om mijn medemens te kunnen begeleiden in de zoektocht naar hun roeping. Ik kijk naar de eigenheden en talenten van een starter en hoop te kunnen ondersteunen bij de ontdekking van haar of zijn persoonlijkheid (wie ben je?), kwaliteiten en vaardigheden (wat kan je?) en drijfveren (wat wil je?). Mijn empathisch vermogen zorgt er daarnaast voor dat ik vaak de juiste snaar kan raken en mensen stimuleer om naar zichzelf te durven kijken.

Mijn toekomst
Die bekijk ik met de dag. Ik heb niet alles al uitgestippeld en daar haal ik veel zekerheid uit. Momenteel wil ik mij inzetten voor jong talent en ze de kans bieden zich te kunnen ontplooien in het onderwijs. Ik heb zelf met veel plezier lesgegeven in het voortgezet onderwijs en denk dat het huidige systeem wel wat opschudding kan gebruiken. Ik ga op zoek naar vrije geesten die de komende generaties een stevige basis geven en een realistisch perspectief op de toekomst bieden.

Mijn wereld
...Staat nooit stil. Zo heb ik het afgelopen jaar veel van de wereld mogen zien als stewardess. Ik ben dol op reizen en historie is wel mijn allergrootste passie. Een cappuccino drinken op een terras rondom het Piazza Navona, door Pompeii struinen of met een cabrio langs de Amalfikust scheuren. Hier word ik intens gelukkig van. Ik kan ook genieten van een bezoekje aan het Tropenmuseum, een strandwandeling of een goed boek. Verder hou ik enorm van muziek, dansen, sporten en lekker eten met mijn vrienden.