Het avontuur van Linde

Mijn talent 

Altijd het beste uit de ander, de organisatie en mijzelf willen halen. Met positieve energie en humor. Door te luisteren, te onderzoeken en uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, komen we samen tot innovatieve oplossingen.  Ik ben kritisch en eerlijk, maar ook betrokken en integer. Hiermee maak ik het mijzelf en de ander niet altijd even makkelijk, maar is de waardering des te groter. Juist in die weerstand zitten groei, vooruitgang, kwaliteit en verbinding. Mijn kracht zit in hier durven kiezen voor het moeilijke pad, omdat ik weet hoe mooi de route is! 123_studelta-linde.png

Mijn toekomst 

Samen met energieke, ambitieuze en positieve mensen bouwen aan een maatschappij waarin iedereen mee mag doen, en zijn/haar talenten tot hun recht komen. Als junior adviseur in het zorgteam heb ik deze mogelijkheid. Zowel door samen met zorginstellingen als binnen Studelta zelf te blijven inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, te blijven innoveren en zo de sociale impact te vergroten.

Mijn wereld 

Het leven zie ik als één grote ontdekkingsreis en ik vind het dan ook heerlijk om van alles te proeven en mee te maken. Wandelen door de bergen, de jungle of het strand. Cultuursnuiven in (eigen) stad, of een avondje filosoferen en spelletjes spelen met een lekker bord eten. Met volle teugen geniet ik van al het moois wat deze wereld mij geeft en vind het daarom ook belangrijk om terug te geven. Dat doe ik door bewust te leven en mijn talenten in te zetten om onze aardbol nog een stukje mooier, schoner en leefbaarder te maken. 

Linde van Vlijmen
Adviseur
Kernwaarde: Moedig
linde@studelta.nl
06 39 07 98 47