Het avontuur van Laura

Laura Arkema | StudeltaMijn talent
Activeren: dingen voor elkaar krijgen waar energie voor bestaat. Daar houd ik van. Ideeën ophalen, mogelijkheden zien, mensen in beweging brengen voor wat hen drijft en (samen) ergens voor gaan. Voor mij is dat het volgen van energie. Ik word enthousiast als ik aan het eind van de dag naar huis ga en ik heb bijgedragen aan iets wat ingewikkeld leek, simpeler maken.

Mijn toekomst
Ontstaat zoals het ontstaat. Met coaching en training in persoonlijke ontwikkeling zit ik op het goede spoor. Aan het eind van mijn leven wil ik terugkijken op een liefdevol en avontuurlijk leven. Dat in het vizier blijven houden en steeds weer ontdekken wat dat betekent voor wat ik dan ‘nu’ moet doen, vind ik een enorm leuke en soms spannende uitdaging.

Mijn wereld
Maakt me heel blij. Vanuit mijn huisje in Utrecht kan ik de hele wereld ontdekken. Op avontuur met mijn vriend, feesten met vrienden en connecten met familie. Het liefst dans ik met blote voeten op het gras. In de zon. Ik geloof er echt in dat ik zelf achter het stuur van mijn eigen leven zit. Dat geeft mij de kracht om bepaalde keuzes te maken in het leven waar ik blij van word. Zoals gaan werken bij Studelta!

Laura Arkema
Kernwaarde: Avontuur
kevin@studelta.nl
06 38 07 80 89