Het avontuur van Lara

Lara Koijk - Recruiter bij Studelta
Mijn talent
Mijn talent is het samenbrengen van mensen en het goed kunnen aanvoelen van hun behoeftes. Door mij betrokken, open en niet-oordelend op te stellen, voelen mensen zich snel op hun gemak en kan ik de diepte ingaan. Ik kijk nergens van op en maak op deze manier dingen makkelijk bespreekbaar. Ik hou van oplossingsgericht werken en geloof dat iedereen iets bijzonders heeft waarmee hij of zij een impact kan maken in deze wereld. Hierdoor kan ik anderen zelfvertrouwen geven en motiveren om dit te ontdekken en te benutten.
 
Mijn toekomst
Na een poosje te hebben gewerkt als neuropsycholoog heb ik besloten om een andere weg in te slaan. Het lijkt mij een leuke uitdaging om starters in een positieve omgeving te helpen om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen in een baan die echt bij ze past. Ik vind betrokkenheid belangrijk: mij verbonden voelen met de organisatie waarvoor ik werk en de mensen om mij heen. Met elkaar mee denken, mee leven en samen beslissingen maken. Daarnaast vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, ik kijk ernaar uit om hier de komende tijd bij Studelta mee aan de slag te gaan.
 
Mijn wereld
Opgegroeid in Drenthe en gestudeerd in Groningen en Utrecht heb ik al op veel verschillende plekken in Nederland gewoond. Sinds een half jaar woon ik in Amsterdam. Musea, concerten, festivals en kroegen zijn hier in overvloed en daar maak ik dan ook graag gebruik van! Het liefst samen met mijn vrienden en familie. Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn jeugd geweest, en nog dagelijks raak ik geïnspireerd door het luisteren naar een breed scala aan muziek. Verder zorg ik voor de nodige ontspanning door verschillende sporten uit te proberen, salsa te dansen en pak ik regelmatig mijn backpack om mensen en culturen te leren kennen in andere landen.

Lara Koijck
Kernwaarde: Betrokken
lara@studelta.nl
06 18 53 60 16