Het avontuur van Kevin

Kevin Roovers | Adviseur StudeltaMijn talent
Loyaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Loyaal aan mezelf, mijn medemens en organisaties waarmee ik werk. Met oprechte interesse mijn omgeving prikkelen tot het behalen van kwaliteit, waarbij een stukje weerstand voor mij essentieel is om progressie te boeken. Zowel op zakelijk als persoonlijk niveau is het van belang lekker dicht bij jezelf te blijven, hier loyaal aan te zijn en durven vanuit die persoonlijke kracht te werken. Dit draag ik graag uit met een gezonde dosis humor!

Mijn toekomst
Als rasechte avonturiers samen naar nieuwe hoogtes stijgen, samen uit dalen klauteren en klimmen naar onbekend territorium. Binnen Studelta ligt er in mijn functie als adviseur de mooiste uitdaging klaar om samen met zorgorganisaties de strijd aan te gaan met verandering. Samen tot snelle oplossingen komen en even belangrijk spar ik met je mee over duurzame verfrissende ideeën die jouw organisatie helpen.

Mijn wereld
Een passievolle samenwerking creëren tussen mijn rationele- en romantische geest. Dagelijkse sportsessies in het water, heerlijk gezond koken en met vrienden het prachtige Amsterdam-Noord ontdekken. Daarnaast zoek ik graag de chaos op, plan ik avontuurlijke reizen, ontdek ik nieuwe muziekbandjes, lees ik boeken en pak ik graag pen of potlood om gedachte tot uiting te brengen.

Kevin Roovers
Kernwaarde: Loyaliteit
kevin@studelta.nl
06 41 39 05 82