Het avontuur van Kees

Kees Kooijmans
Mijn talent
Souplesse, veerkracht en lenigheid stellen een organisatie in staat om razendsnel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. In een snel veranderende wereld, gebruik ik al mijn ervaring om te werken aan een omgeving die daarop ingesteld is. Het streven naar klanttevredenheid, kwaliteit, eenvoud en goede samenwerking maken een team wendbaar, agile. Het stelt ons in staat verandering te omarmen en de talenten en drijfveren van een ieder optimaal te benutten. Mijn passie voor duurzaamheid en maatschappelijk betrokkenheid zorgen ervoor dat ik altijd zal streven naar de oplossing en aanpak die het meest strookt met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG).

 

Mijn toekomst
Ik wil Studelta verder helpen groeien, samen met gemotiveerde en deskundige collega’s. Door de samenwerking met onze klanten te intensiveren, door snel en slim in te spelen op verandering, door de beste starters in de markt te bereiken en aan ons te verbinden. Mijn ervaring, kennis en kunde zal ik maximaal inzetten om de hiervoor vereiste samenwerking te optimaliseren. Onze positie in de markt, zowel bij de klant als de pioniers, is uniek. Een geweldig uitgangspunt op weg naar duurzame groei.

 

Mijn wereld
Als trotse vader van drie kinderen besteed ik veel tijd aan mijn gezin. De tijd vliegt, mijn dochter is al 18 jaar en studeert in Amsterdam. Mijn twee jongens van 14 en 15 jaar ontwikkelen zich razendsnel en hebben onze aandacht, liefde en coaching iedere dag nodig. Daarnaast ben ik mantelzorger voor mijn gehandicapte broer. Er blijft natuurlijk ook tijd over voor mijn hobby’s, (race)fietsen en reizen. Niet toevallig allemaal goed te combineren binnen "mijn wereld”.

Kees Kooijmans
Manager Operations
Kernwaarde: Souplesse
Kees@studelta.nl
06 26 56 46 75