Het avontuur van Jeroen

Jeroen Megens | StudeltaMijn talent
Ik ben nieuwsgierig en wil daarom graag dingen begrijpen en snappen hoe ze werken. Mijn kracht ligt daardoor in het zien en het verbinden van kansen om deze vervolgens om te zetten in acties. Doormiddel van creativiteit geloof ik dat er altijd wel een mogelijkheid is om je ideeën te realiseren.

Mijn toekomst
Bestaat uit mijzelf ontwikkelen en werken bij een organisatie met mensen die samen met mij vooruit willen. Op kortere termijn wil ik mijn marketingtalent inzetten om Studelta’s succesverhalen bij een nog groter publiek bekend te maken. Op langere termijn heb ik een eigen online marketingbureau. Of misschien eindig ik ooit nog voor de klas als geschiedenisleraar, wie zal het zeggen.

Mijn wereld
Samen met mijn vriendin woon ik in Utrecht in een benedenwoning met moestuin. Ik reis graag naar de andere kant van de wereld maar net zo lief naar onze Zuiderburen. Zolang er meer iets valt te verkennen om mijn nieuwsgierigheid te temmen. Verder ben ik gek van muziek, verzamelen, luisteren, bezoeken en maken. Dat laatste hoop ik binnenkort weer op te kunnen pakken op mijn drumstel in onze nieuwe woning.

Jeroen Megens
Kernwaarde: Nieuwsgierig
jeroen@studelta.nl
06 42 16 68 12