Maak kennis met Janna

Mijn talent
Mijn kracht is mijn nieuwsgierigheid. Ik wil altijd weten waarom mensen bepaalde keuzes maken, hoe ze in elkaar zitten en wat hen drijft. Ik haal echt inspiratie uit de verhalen van andere mensen en geniet ervan om hen te helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarnaast vind ik het belangrijk om open en eerlijk met elkaar om te gaan. Ik ben niet bang om kritisch te zijn als dat nodig is en weet dit te combineren met mijn nuchtere humor..

Mijn toekomst
De komende jaren hoop ik met heel veel plezier bij Studelta te werken. Het ontdekken van kwaliteiten, waarden en passies van jonge talenten geeft me energie. Ik heb geen ellenlange Bucket List met dingen die ik nog wil doen voor ik met pensioen ga. Dat moment is (gelukkig!) namelijk nog ver weg. Het lijkt me wel heel tof om ooit in een organisatie te werken waar ik mijn passie voor muziek kan combineren met mijn interesse in de ontwikkeling van mensen

Mijn wereld
Toen ik ging studeren ben ik naar Utrecht verhuisd en hier woon ik nog steeds - al heb ik mijn studentenhuis inmiddels verruild voor een appartement. Veel vrienden wonen in de buurt, al ben ik ook geregeld in Amsterdam te vinden. Mijn wereld bestaat daarnaast vooral uit muziek. Ik ben altijd aan het zingen (onder de douche, tijdens zangles of terwijl ik aan het werk ben) en luister naar heel uiteenlopende artiesten. Van Sting, Coldplay en Nina Simone tot de Spice Girls (tja, guilty pleasure…)