Het avontuur van Janna

Mijn talent 
Is mijn daadkracht. Ik houd van actie en beweging. Knopen doorhakken? Ja, graag! In mijn gesprekken met pioniers en opdrachtgevers zet ik dit in. Reflecteren en stilstaan is belangrijk, maar wordt pas tastbaar als je daarna gaat “doen”. Dit is voor mij essentieel om te kunnen groeien. Ik ben niet bang om te spiegelen en probeer anderen in beweging te zetten door mijn manier van vragen stellen.

Mijn toekomst
Ben ik aan het vormgeven. Ik heb geen vastomlijnd plan voor de komende jaren. Wat ik in ieder geval zeker weet, is dat ik graag veel vrijheid krijg - in welke organisatie of rol dan ook. Tel daar een behoefte aan contact met mensen en een grote interesse in ontwikkelingsvraagstukken bij op en je krijgt een idee van de kant die ik op wil. Daarnaast lijkt het me mooi om ooit te kunnen werken in een organisatie waar ik mijn liefde voor muziek en cultuur kwijt kan.

Mijn wereld 
Wordt gevormd door de mensen om me heen. Ik vind het belangrijk er voor hen te zijn. Regelmatig vind je me dus proostend in een café in Utrecht, waar ik woon. Voor de nodige balans rol ik door de modder tijdens een bootcamples en kun je me op een yogamat vinden. Als extravert persoon laad ik op door contact met anderen, maar ik word ook blij van mooie muziek, een goed boek of een bezoek aan de bioscoop.