Het avontuur van Guido

Mijn talent
Door scherp te kijken naar situaties en scherp te luisteren naar mensen, probeer ik de wereld om mij heen te doorgronden. Van mij mag de onderste steen boven komen. Ik vind het te gek om potentieel ergens in te zien en om vervolgens bij te dragen aan het ontsluiten daarvan. Met mijn nieuwsgierigheid, analytisch vermogen en creativiteit help ik mensen en organisaties graag verder op weg.

Mijn toekomst
"The journey is the thing", zei Homerus. Daar geloof ik wel in, dus probeer ik vooral 'hier en nu' te leven. Als ik straks oud en grijs ben, hoop ik een leven geleid te hebben waarin ik waardevol geweest ben voor anderen. Het klinkt misschien wat cliché, maar ik geloof oprecht dat ik in de wereld een beetje positief verschil kan maken. Dat zie ik mezelf nog wel een paar decennia doen: veel van de wereld zien en een beetje er van verbeteren.

Mijn wereld
Utrecht is mijn thuisstad. Na een korte flirt met Amsterdam bleek de Domstad toch ware liefde. Daar woon ik in een leuk huisje, maar ik ben vooral ergens anders te vinden. Bijvoorbeeld in de kroeg met vrienden, bij concerten of feestjes, aan het hardlopen of een bord eten aan het op smullen. Ik geniet er van als ik mensen om me heen heb waar ik wat van kan leren, op welke manier dan ook.