Maak kennis met Geoffrey

Geoffrey Nijenhuis | Adviseur StudeltaMijn talent
Het woord bevlogen is denk ik het woord dat het best bij mij past. Met passie, betrokkenheid, loyaliteit en enthousiasme ga ik ergens vol voor. Ik ben doelgericht. De basis voor het behalen van doelen ligt voor mij in: goed luisteren, strategische denken, oplossingsgericht denken en dan doen.

Mijn toekomst
Ik heb jarenlange ervaring opgedaan in de politiek-bestuurlijk wereld in verschillende rollen van (beleids)adviseur tot bestuurder. De wereld van de overheid, en dan met name de lokale overheid, ken ik goed. Wat mij altijd heeft geïntrigeerd is het generatievraagstuk binnen deze sector. Het is mij gebleken dat het voor deze sector lastig is om jonge, goed opgeleide mensen te kunnen (maar ook willen) binnenhalen. Ik ben een groot voorstander van een betere balans in het personeelsbestand in leeftijd en ervaring binnen de lokale overheid en gelieerde organisaties. Studelta is dé organisatie om onder andere in deze sector verjonging en vernieuwing te brengen met enthousiaste, gedreven en bovenal capabele pioniers. Als accountmanager gemeenten en woningcorporaties ga ik graag aan de slag met het generatievraagstuk.

Mijn wereld
Het centrum van mijn wereld is mijn gezin. Met drie jonge kinderen is dat natuurlijk een drukte van jewelste. Daarnaast sport ik graag, bij voorkeur voetbal, fitness, hardlopen en fietsen. Verder ben ik maatschappelijk actief als voorzitter van een raad van toezicht bij een welzijnsinstelling en als voorzitter van een bestuur bij een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Geoffrey Nijenhuis
Adviseur Studelta
Kernwaarde: Bevlogen
geoffrey@studelta.nl
06 24 86 51 98