Het avontuur van Frank

Mijn talent
Mijn talent is dat ik altijd mogelijkheden zie en dat ik een positieve blik heb. Ik geniet als ik een bijdrage kan leveren aan het succes van andere mensen. Ieder persoon heeft talenten die hem/haar kunnen laten excelleren, ik motiveer hen graag om deze talenten te ontdekken en in te zetten.

Mijn toekomst
Mijn toekomst ligt niet vast en dat vind ik heerlijk. Mijzelf blijven ontwikkelen, ontdekken op welke manieren ik van toegevoegde waarde kan zijn en nieuwe uitdagingen aangaan: dat is hoe ik vooruit kijk. Dromen zijn er voor mij om te realiseren, nieuwe dromen ontstaan daarna vanzelf wel weer..

Mijn wereld
Een combinatie van passie en verantwoordelijkheid staat centraal in mijn wereld. Ik ga volledig voor de dingen waarvan ik geniet en die me gelukkig maken: de mensen om me heen, strand & zon, muziek, mijzelf uitdagen en nog veel meer. Daarnaast neem ik verantwoordelijkheid voor alles wat ik doe en waar ik voor sta. Ik kijk verder dan mijzelf en ik wil me ook dienstbaar opstellen om op die manier een bijdrage te leveren.