Het avontuur van Eva

Mijn talent
Ik ben energiek, enthousiast en bevlogen. Mensen bij elkaar brengen en inspireren is wat ik het liefste doe. De vraag ‘waarom doen mensen wat ze doen’, speelt een belangrijke rol in mijn leven. Door goed te luisteren begrijp ik mensen en snap ik hun drijfveren. Door daar daadkrachtig op in te spelen kan ik mensen vaak verder helpen.

Mijn toekomst
Uitdaging is voor mij belangrijk. Op dit moment vind ik volop uitdaging in mijn functie bij Studelta. Ik leer van de organisaties die ik bezoek en het talent waarmee wij samen werken. Ik vind het belangrijk om altijd betrokken te blijven bij de zorg, op welke manier dan ook. Zorgorganisaties efficiënter maken en verbeteren, zo ziet mijn toekomst eruit. Daarnaast lever ik graag een bijdrage aan de toekomst van jong hoogopgeleid talent. Samen maken we de zorg mooier!

Mijn wereld
Mijn wereld is druk, spontaan en gezellig. Ik heb een uitgebreide vrienden- en familiekring waarvan vele werkzaam in de publieke sector. Zo blijf ik altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen. Ik kan genieten van lekker eten, mooie ontmoetingen en nieuwe werelden.