Het avontuur van Eva

Eva Geesing | Directeur StudeltaMijn talent
Vanuit daadkracht creëer ik duidelijkheid. Grote abstracte uitdagingen maak ik klein, pragmatisch en overzichtelijk zonder daarmee de complexiteit uit het oog te verliezen. Ik ben niet bang om (moeilijke) beslissingen te nemen en deze consequent op te volgen. Daarnaast ben ik een duizendpoot en schaak ik graag op meerdere bordjes tegelijk. Mensen in mijn omgeving kunnen, mogen en moeten soms het beste uit zichzelf halen. Zo gaan zij floreren. En daar krijg ik weer energie van. 

Mijn toekomst
Ik streef naar vooruitgang. Voor mezelf en voor Studelta als organisatie. Er is  nog zoveel potentieel dat we onbenut laten en nog zoveel pioniers en opdrachtgevers die we gelukkig kunnen maken met onze dienstverlening. Voorlopig zie ik mijn toekomst als algemeen directeur van Studelta en hoop ik samen met de organisatie steeds verder te mogen groeien. Hoe de wereld er over 10 jaar uitziet laat zich moeilijk voorspellen maar dat ik nog steeds iets doe waar maatschappelijk betrokken organisatie bij gebaat zijn, staat voor mij vast. 

Mijn wereld
Naast directeur ben ik vooral ook moeder. Mijn man en drie kindjes zijn, hoe cliché ook, absoluut het belangrijkste in mijn leven. Ik vind opgroeiende kinderen heel leuk en opvoeden echt een feestje. Hard en confronterend, dat soms wel. Maar hoe fijn om gewoon drie spiegeltjes in huis te hebben… Daarnaast zie ik als het kan zoveel mogelijk familie en vrienden en ben ik elke week baantjes aan het trekken in het zwembad. 

Eva Geesing
Directeur Studelta
Kernwaarde: Daadkracht
eva@studelta.n
06 48 51 15 29