Het avontuur van Esther

Mijn talent
Ik ben een echt ‘mensenmens’. Ik houd van mensen ontmoeten en samenbrengen. Mijn nieuwsgierigheid reikt verder dan alleen de scholen waar ik binnenloop. Ik ben benieuwd naar de personen achter een organisatie en bouw met mijn openheid en enthousiasme graag een persoonlijke band op!

Mijn toekomst
In de toekomst wil ik mijn enthousiasme voor het onderwijs blijven overdragen. Het enthousiaste en nieuwsgierige gevoel die ik ervaar als ik door een school loop wil ik niemand onthouden. Door mijn ervaringen als docent ben ik ervan overtuigd dat jonge talenten heel veel te bieden hebben binnen het voortgezet onderwijs. Scholen koppelen aan jong talent maakt dat ik met veel plezier werk bij Studelta.

Mijn wereld
Heel graag omring ik mij met familie en vrienden waarbij humor voor mij erg belangrijk is. Van grapjes uithalen tot zelfspot, ik geniet ervan! Verder ga ik graag op onderzoek uit en streef ik er naar om zoveel mogelijke (mooie en bijzondere) plekken op aarde te ontdekken. In het weekend vind ik het heerlijk om mijn energie te uiten tijdens een wedstrijd hockey of struinend door de stad, om daarna lekker te relaxen.