Het avontuur van Eric

Jouw talent
Ik ben een sociaal, behulpzaam en prestatiegericht persoon. Ik haal veel energie uit de interactie met mensen. Vandaar ook mijn achtergrond in de gezondheidszorg. Ik toon altijd oprechte interesse en door mij benaderbaar op te stellen zorg ik voor verbinding met mijn omgeving. Wanneer ik iets voor een ander kan betekenen, daar word ik blij van!

Jouw toekomst
De zorg is toe aan verandering. Als adviseur bij Studelta werk ik samen met ziekenhuizen om kansen en avonturen te creëren voor pioniers om zo de zorg te vernieuwen. Hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarnaast werk ik het liefst in een organisatie waar groei en ontwikkeling voorop staat. Bij Studelta zit ik dus op de goede plek waar ik een toekomst voor me zie met uitdaging, groei, ontwikkeling en niet te vergeten plezier!

Mijn wereld
Staat zeker niet stil, ik ben ondernemend en sportief ingesteld en heb van jongs af aan een passie voor sport. Vooral tennis maar ik kan mijn energie ook goed kwijt in hardlopen, een potje voetbal in een vriendenteam of een skivakantie. Daarnaast geniet ik ervan om nieuwe culturen, steden en mooie plekjes in eigen land te ontdekken met vrienden of familie.