Het avontuur van Eria

Mijn talent
Ik ben vrolijk, sociaal, open, non-judgemental en nieuwsgierig naar datgene wat anderen drijft. Bij mij zit het glas altijd halfvol en ik ben van mening dat een positieve instelling al het halve werk is omtrent het gevoel van geluk. Een optimistische kijk op het leven heeft me tot nu veel gebracht en dit geef ik dan ook graag mee aan mijn omgeving.

Mijn toekomst
Ik leef vooral in het moment maar ga graag nieuwe uitdagingen aan (zo ben ik dit jaar begonnen met surfen en met saxofoon spelen) en vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, ook op professioneel gebied. Waar ik over 5 jaar sta is nog onbekend maar dat er intussen aan de weg is getimmerd is zeker!

Mijn wereld
Een oorspronkelijke Friezin die nu d’r plek in Amsterdam heeft gevonden. Ik hou ervan me met fijne te mensen te omringen en spendeer mijn vrije tijd dan ook graag met vrienden en familie. Verder vind ik het heerlijk om buiten te zijn, of dit voor een lange wandeling is, of voor hardlooprondes, surfsessies, fietstochten, zwemmen of terrasjes dat maakt me niet uit. Het zonnetje erbij is geen vereiste maar maakt me wel extra gelukkig!