Het avontuur van Ellen

Mijn talent
Veel mensen zijn bang voor verandering, denken ze. Alleen zijn veel mensen juist niet bang om iets te verliezen? Om te veranderen heb je lef nodig. Lef om verder te kijken, anders te denken en ergens in te springen. Mijn talent is om dit onbevangen te doen, te zien wat er op me af komt en op die manier juist twee stappen naar voren te zetten.

Mijn toekomst
De zorg is in beweging en toe aan verandering. Bij Studelta heb ik de kans gekregen om als starter nauw betrokken te zijn bij deze veranderingen. Ik vind het belangrijk om dichtbij de werkvloer te staan, zodat ik mijn theoretische kennis concreet kan inzetten in de praktijk. Ik zie het als een uitdaging om de wereld van de ziekenhuiszorg nog beter te leren kennen en samen met jong talent het verschil te maken.

Mijn wereld
Mijn wereld is een sociale, sportieve wereld met een flinke dosis humor. Een wereld die snel gaat met een agenda die vaker vol is dan leeg. In mijn vrije tijd kan je me vinden met vrienden of in mijn sportoutfit. Van voetbal tot roeien en het lopen van een halve marathon. Ik zoek bewust deze uitdagingen op om mijn energie kwijt te kunnen en om de kick van sport te ervaren. Ergens volledig voor gaan om uiteindelijk het beste resultaat te halen.